Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam bij uitreiking VVE-certificaten

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Meijer bij uitreiking VVE-certificaten

Wethouder Herman Meijer (onder meer Volkshuisvesting) is vrijdag 30 maart aanwezig bij de uitreiking van de eerste VVE-certificaten om 14.00 uur in Ahoy'. Op 30 en 31 maart wordt in Ahoy' de landelijke voorlichtingsmanifestatie voor appartementseigenaren VvE Info 2001 gehouden. Op vrijdagmiddag reikt de heer Kokuis, DG VROM, de eerste VVE-certificaten uit. In de beoordelingsrichtlijn van deze certificaten wordt een relatie gelegd tussen de kwaliteit van het gebouw, de onderhoudsplanning, de benodigde reserveringen, het dagelijks beheer van het pand en het bestuurlijk en organisatorisch functioneren van de VVE. Certificering kan daarmee een belangrijk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie