Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Soest op Carrièrebeurs Overheid

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

Gratis toegangskaarten voor Carrièrebeurs Overheid op 30 en 31 maart in de Jaarbeurs Utrecht

Soest neemt samen met zestien andere gemeenten uit de Regio Gooi, Vecht en Eem deel aan de Carrièrebeurs Overheid in Utrecht. De Carrièrebeurs richt zich vooral op (bijna) afgestudeerde HBO-ers en academici die op zoek zijn naar een baan, en op MBO-ers. Maar ook voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe werkuitdaging is het interessant zich op deze beurs te komen oriënteren. De gemeente Soest heeft de beschikking gekregen over een aantal gratis toegangskaarten. Belangstellenden kunnen een gratis toegangskaart afhalen bij de informatiebalie in de hal van het gemeentehuis.

De beurs wordt gehouden op vrijdag 30 maart van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag 31 maart van 10.00 uur tot 17.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht. Toegangskaarten zijn ook bij de ingang te verkrijgen, maar dan bedragen de kosten f 15,00 per stuk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie