Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium Interieurarchitectuur TU Delft

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Bron: Technische Universiteit Delft
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Delft

Alle promoties, intree- en afscheidsredes worden gehouden in de Aula van de TU Delft, Mekelweg 5, Delft

Interieurarchitectuur
30 maart 2001 | 9.30 uur tot 17.30 uur

Symposium Interieurarchitectuur: faculteit Bouwkunde, zaal B, Berlage weg 1, Delft

"*Toch heeft de interieurarchitectuur nog steeds moeite om zich een volwaardige plaats te verwerven. Voor zover ze er in slaagt mediagenieke interieurs te realiseren, worden deze vaak afgedaan als commercieel. Een serieuze bestudering van nieuwe interieurs, de ingezette middelen en een explicitering van de nagestreefde doeleinden kan een waardevolle bijdrage leveren aan de reflectie op de ontwikkeling van de ontwerpende disciplines en de wijze waarop commerciële en culturele ambities samen kunnen gaan. Deze thematiek staat centraal tijdens een symposia die de afdeling Interieurontwerpen van de TU Delft, onder leiding van Tony Fretton, in samenwerking met de redactie van De Architect organiseert. Tijdens het eerste symposium presenteren vier ontwerpers met een specifieke benadering van de inrichting van interieurs hun werk. Tony Fretton, Herman Czech, Petra Blaisse en Fabio Novembre krijgen repliek van Christoph Grafe, Adrian Forty, Dirk van den Heuvel en Janny Rodermond. Moderator is Harm Tilman. Tijdens het tweede symposium in het najaar staat de theoretische reflectie op interieurarchitectuur centraal en krijgen ontwerpers de gelegenheid de betekenis hiervan voor hun eigen ontwerppraktijk op waarde te schatten*" (Bron: De Architect).

Meer info? Mw. Jeanette van Battum, faculteit Bouwkunde TU Delft, tel.: (015) 2781116, e-mail: (j.r.m.vanbattum@bk.tudelft.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie