Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Enschede stelt meld- en infotelefoonnummer MKZ open

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Enschede

Gemeente stelt meld- en infotelefoonnummer MKZ open: 4818242

Enschede, 30 maart 2001

De gemeente wil graag een zo volledig mogelijk overzicht hebben van Enschedeërs die privé eenhoevige dieren houden. Het gaat daarbij vooral om schapen, geiten, varkens, runderen, lamas, herten. De bedoeling is om deze mensen ,die meestal uit hobby eenhoevige dieren hebben, indien nodig direct te kunnen benaderen met informatie over mond- en klauwzeer. Maar dan moet de gemeente natuurlijk wel kunnen beschikken over namen, adressen en telefoonnummers van deze inwoners. Zij worden gevraagd deze gegevens telefonisch door te geven. Dat kan vanaf maandag 2 april, op werkdagen, van 9.00 tot 17. 00 uur. Er is daarvoor een speciaal telefoonnummer beschikbaar: 4818242. Ditzelfde nummer kunnen burgers ook bellen voor informatie over maatregelen die de gemeente heeft genomen om verspreiding van het mond- en klauwvirus zoveel mogelijk te voorkomen.

Burgemeester Mans heeft de agrariërs in Enschede een brief gestuurd waarin hij hen op de hoogte stelt van de acties die de gemeente tot nu toe ondernomen heeft. Ook steekt hij hen een hart onder de riem en wenst hen sterkte "in deze onrustige periode".

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie