Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nationaal Oranje Comité wil huwelijksfeest organiseren

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NATIONAAL ORANJE COMITÉ ORGANISEERT NATIONAAL HUWELIJKSFEEST TER ERE VAN KROONPRINS EN MÁXIMA

Den Haag, 30 maart 2001 - De Stichting Koninklijk Verbonden en de Bond van Oranjeverenigingen maken vandaag de oprichting van het Nationaal Oranje Comité bekend. De bekendmaking volgt op de aankondiging van de verloving van Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje en mejuffrouw Máxima Zorreguieta. De huwelijksplannen zijn eerder vanavond door Hare Majesteit de Koningin en minister-president Kok aangekondigd.

Het Nationaal Oranje Comité heeft plannen gemaakt voor een Nationaal Huwelijksfeest ter ere van het huwelijk van Willem-Alexander en zijn aanstaande bruid Máxima Zorreguieta. Het Comité wil in nauw overleg met het Koninklijk Huis en de RVD de officiële landelijke festiviteiten ter opluistering van het koninklijk huwelijk voorbereiden en uitvoeren.

Het Nationaal Oranje Comité geeft binnenkort tijdens een persbijeenkomst nadere toelichting op de huwelijksfestiviteiten.

De Stichting Koninklijk Verbonden is het verbond van de 550 door Hare Majesteit de Koningin met het predikaat 'koninklijke' onderscheiden bedrijven, verenigingen en instellingen. De Bond van Oranjeverenigingen vertegenwoordigt 1300 organisaties uit het gehele land. Voor informatie www.koninklijk.com en www.oranjebond.nl.

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met:
Hill and Knowlton Nederland
Telefoon: 020 - 404 47 07
Frans van der Grint (mobiel: 06 290 440 53)
Anneke van der Galiën (mobiel: 06 558 679 08)
Sara Thijssen (mobiel: 06 502 226 68)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie