Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HBG verwerft opdracht Portlaoise General Hospital Ierland

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hollandsche Beton Groep
Zoek soortgelijke berichten

Hollandsche Beton Groep


Persbericht
30 maart 2001
HBG verwerft opdracht voor Portlaoise General Hospital, Ierland

Rijswijk - Rohcon Ltd - de in utiliteitsbouw gespecialiseerde dochteronderneming van HBG Ascon in Ierland - heeft opdracht verworven voor uitbreiding en renovatie van het ziekenhuis Portlaoise, 85 kilometer ten zuidwesten van Dublin. Minister-president Bertie Ahern heeft hiervoor onlangs de eerste steen gelegd. Met het project is een aanneemsom gemoeid van 24 miljoen. Het nieuwe ziekenhuis zal in november 2002 gereed zijn. Gedurende de bouw blijft het ziekenhuis in gebruik.

Het contract van Rohcon omvat de bouw van nieuwe psychiatrische en kindergeneeskundige afdelingen aan de zuidzijde van het huidige ziekenhuis, een nieuwe hoofdingang en een hoofdgebouw met drie verdiepingen aan de noord-oostzijde. Het project omvat ook renovatie en uitbreiding van de verpleegafdelingen en cateringfaciliteiten.
Rohcon Ltd heeft momenteel diverse andere grote bouwprojecten in Ierland in uitvoering, waaronder een ander ziekenhuis in Cork.

Nadere informatie: drs. A.C. Pronk, HBG Public Relations, telefoon 070 3722121.
senator Pat Moylan, voorzitter Midland Health Board, regeringshoofd Bertie Ahern en Brendan Barrett, managing director van HBG Ascon Ltd.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie