Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feestje nieuwe gehandicapte bewoners Bijlmerflat Florijn

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Feestje voor nieuwe bewoners Florijn

30 Maart a.s. wordt een bijzondere dag voor acht nieuwe bewoners van het flatgebouw Florijn in de Amsterdamse Bijlmermeer: dan wordt de huurovereenkomst voor hun nieuwe woning ondertekend, zodat ze eindelijk een eigen appartement krijgen.
Voor de verstandelijk gehandicapte bewoners was zo'n "eigen huis" -ondanks hun volwassen leeftijd- tot dusver onmogelijk. Dankzij De kleine Johannes, een dienstverlenende organisatie die verstandelijk gehandicapten begeleidt en ondersteunt, komt hierin binnenkort verandering.

In Florijn zijn vier grote woningen gesplitst in acht 2-kamerappartementen, waar evenzoveel bewoners komen. Een vijfde woning wordt in gebruik genomen door begeleiders van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie