Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht Eemland noord: inbraak tankstation

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 09.56 uur
Snelheidscontrole

EEMNES Op donderdag 29 maart werd tijdens de middag door de politie een snelheidscontrole gehouden op de Wakkerendijk. Tijdens de controle werden 393 voertuigen gecontroleerd. Twintig bestuurders bleken sneller te rijden met hun voertuig dan de toegestane maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid was 69 km/h.

Inbraak tankstation

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Op donderdag 29 maart werd door getuigen omstreeks tien over tien in de avond gemeld, dat er glasgerinkel werd gehoord bij een tankstation aan de Brahmslaan. Toen de politie bij het tankstation een kijkje ging nemen, troffen zij een kapotte ruit aan.

Binnen zat een man die zich bij het zien van de politie probeerde te verstoppen. De inbreker, een 31-jarige inwoner van Bunschoten-Spakenburg werd aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie