Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentelijke mandatarissen opnieuw naar Vlaamse regering

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
Brussel, 27 maart 2001

Gemeentelijke mandatarissen trekken opnieuw naar Vlaamse regering

Op vrijdag 30 maart 2001 trekken Vlaamse burgemeesters en schepenen opnieuw naar het Martelaarsplein om een memorandum over de toestand van de gemeentefinanciën te overhandigen aan de Vlaamse regering. Een eerdere poging op 23 maart mislukte. Ondanks de mobiliteitsknoop van vorige vrijdag, trokken die dag 70 Vlaamse burgemeesters en schepenen te voet van het Vlaams Parlement naar het kabinet van minister-president De wael waar de regering op vrijdag vergadert. Maar de minister-president had toen geen tijd om de delegatie kort te ontvangen en minister van Binnenlands Zaken Sauwens hing op dat ogenblik in de lucht op weg naar Schotland...

Burgemeesters, schepenen en gemeenteraadsleden verzamelen op vrijdag 30 maart omstreeks 11.45 uur voor het Vlaams Parlement. Om 12.00 uur vertrekken zij te voet naar het Martelaarsplein.

Aan de deelnemende burgemeesters en schepenen wordt gevraagd hun sjerp te dragen om hun inzet
voor hun bestuursniveau visueel kracht bij te zetten. Om 12.15 uur bellen de deelnemers aan bij het kabinet van de minister-president, Martelaarsplein 19.

Voor meer info:

Vlaams volksvertegenwoordiger
en burgemeester
Mark Van der Poorten
Tel 053/66 47 89
GSM: 0477/50 40 60

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie