Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: onderzoek drugsrunners

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 30-03-2001 Mediaberichten 30 maart (14.00 uur)

Reuver onderzoek naar drugsrunners afgerond

REUVER De politie heeft een onderzoek naar handel in verdovende middelen afgerond, waarbij twee verdachten in verzekering zijn gesteld en vijf mensen zijn aangemerkt als drugsrunners. Beide mannen, 25 en 26 jaar, uit Reuver gebruikten vijf mensen, waaronder twee minderjarigen, om voor hen verdovende middelen te verkopen. Daarbij maakten de twee reclame en kwam de zaak aan het licht. Bij het door de politie ingestelde onderzoek werd in de woningen van het tweetal 75 gram marihuana en 38 gram hashish gevonden. Bij een van de vijf jonge mensen die zij voor zich lieten werken vond de politie ruim 500 gram hashish. Tegen alle personen is proces-verbaal opgemaakt en de drugs zijn in beslag genomen. De twee mannen uit Reuver zijn op 19 maart aangehouden en na hun inverzekeringstelling weer op vrije voeten gesteld.

Venlo snelheidscontrole

VENLO Bij een snelheidscontrole op de Kaldenkerkerweg heeft de politie donderdagavond 280 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 1596 voorbijgangers was 99 km/u.

Roermond 36 bekeuringen project Roer je mond

ROERMOND In het kader van het project Roer je mond heeft de politie bij controles op verschillende plaats 36 weggebruikers bekeurd. 21 bekeuringen voor het niet gebruiken van de autogordel, 11 andere voor overtredingen als fietsen zonder licht, geen helm, en rijden in strijd met een gesloten verklaring en 4 voor parkeerovertredingen.

Weert drugszaak

WEERT De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee mannen aangehouden (22 jaar uit Weert en 20 jaar uit Parijs) die in het bezit waren van 65 gram weed. De mannen zaten in een auto die geparkeerd stond op het Stationsplein en rookten daar een joint. De drugs bleken van de man uit Weert en zijn in beslag genomen. Na het opmaken van een proces-verbaal is het tweetal weer in vrijheid gesteld.

Venlo mishandeling

VENLO Een 32-jarige man uit Venlo is in de nacht van donderdag op vrijdag waarschijnlijk mishandeld, maar wil daarvan geen aangifte doen. Bij de politie werd gemeld dat de man, die behoorlijk dronken was, was gevallen en daarbij met zijn gezicht in een kapot glas was gevallen. De politie twijfelt daaraan en meent dat de man buiten op de Maaskade is mishandeld door een man die in een café mogelijk de vriendin van het slachtoffer heeft lastig gevallen. De man wilde zich in het ziekenhuis ook niet aan zijn letsel laten behandelen terwijl hij toch verschillende ernstige verwondingen in zijn gezicht had.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie