Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe: verkeersongeval

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van vrijdagmiddag 30 maart 2001
15:10 vrijdag 30 maart 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

RODEN

Bij een verkeersongeval op het Oosteinde in Roden is vrijdagmorgen een 38 jarige ligfietser uit die plaats gewond geraakt. De man is met rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Hij werd op het fietspad aangereden door een auto, bestuurd door een 41 jarige man uit Haren. Die had juist getankt en bij het oprijden van de weg de fietser niet gezien.

ZUIDWOLDE

Een 19 jarige automobilist is vrijdagmorgen met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Hoogeveen nadat hij in dicht mist op de Oosterweg in Zuidwolde op een stilstaande vrachtauto was gereden. Die vrachtauto, bestuurd door een 58 jarige chauffeur uit Staphorst was na een uitwijkmanoeuvre voor een tegemoetkomende vrachtauto komen vast te zitten in de berm

GIETEN

Een 65 jarige inwoner van Gieten mist sinds donderdagnacht een aanhangwagen met daarin twee ooischapen en drie lammeren. De aanhangwagen stond geparkeerd op het erf van zijn woning aan de Bonnen. De Gietenaar schat de schade op 2500 gulden.

ROLDE

De politie van Aa en Hunze heeft met het HALT bureau een regeling getroffen voor een 9 jarige jongen die voor de tweede keer in een paar maanden was betrapt op winkeldiefstal. Donderdagmiddag werd hij in een winkel aan de Hoofdstraat in Rolde betrapt op het stelen van een pakje sigaretten. Omdat het knaapje aan de politie een valse naam opgaf duurde het even voordat zijn ouder getraceerd waren. In overleg met de ouders is afgesproken dat hij via het bureau HALT meegaat in het STOP project.

EMMEN

De directeuren van de Constantijnschool en de Kardinaal Alfrinkschool aan de Geuzingerbrink in Emmen hebben bij de politie aangifte gedaan van vernieling van een groot aantal ruiten. Bij de Constantijnschool zijn 8 ruiten ingeslagen en bij de Kardinaal Alfrinkschool zij alle 20 ruiten aan de achterkant van de school ingeslagen. De politie vermoedt, dat bij het inslaan van de ruiten gebruik is gemaakt van een z.g. lifehammer. In de bosschages naast de school werd een lifehammer gevonden.

EMMEN

Bij de vrouw die vrijdagmorgen op het politiebureau is ingesloten wegens het rijden onder invloed ging het om een 29 jarige inwoonster van Emmen. Nadat ze haar roes had uitgeslapen verklaarde de vrouw dat ze zich niets kon herinneren. Ze wist wel dat ze behoorlijk was doorgezakt. Ook verklaarde ze zich bereid de schade aan de vernielde computer te vergoeden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie