Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extra werk aan de weg in Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Extra werk aan de weg

Per 1 mei wordt de nieuwe verkeersregel `Voorrang bestuurder van rechts' van kracht. Deze regel past in het `Duurzaam veilig'-beleid van de overheid. Door deze nieuwe regel worden bijvoorbeeld automobilisten en fietsers gelijkwaardige weggebruikers. Dit kan op kruisingen en aansluitingen van ontsluitings- en doorstroomwegen gevaarlijke situaties veroorzaken. Om de voorrang op deze kruisingen in Zwijndrecht veilig te regelen dienen deze aangepast te worden. Huis-aan-huis is eind januari/begin februari een overzicht per wijk verspreid met de noodzakelijke aanpassingen. In veel gevallen gaat het om de aanleg van een uitritconstructie of een zogenaamde poortconstructie. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie