Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werk aan de weg/afsluitingen in Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Werk aan de weg/afsluitingen

Voor de komende week staan er werkzaamheden gepland op de volgende plaatsen:


*

Prinsessenbuurt
De rioleringswerkzaamheden zijn afgerond. Op dit moment vinden herstratingswerkzaamheden plaats. Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind deze week afgerond.

*

Prins Bernhardstraat en omgeving
De werkzaamheden voor het herinrichten van de omgeving zijn nog in volle gang. Bij de werkzaamheden worden de aansluitende zijstraten meteen meegenomen.

*

Voet- fietspad Munnikensteeg naar recreatiegebied De Munnikendevel afgesloten.
In verband met de bouw van een nieuwe manege kan dit pad niet langer gebruikt worden. Het recreatiegebied is te bereiken via Kijfhoek en de Lindeweg.

Afsluitingen


*

De Steenbokstraat
wordt tussen de Vissenstraat en de Zuiderkruisstraat voor al het verkeer afgesloten. Deze afsluiting is gepland tot begin augustus 2001.
*

Gebied tussen Lindtsedijk, Nessedijk en Oude Maas zal in verband met werkzaamheden voor de HSL-Zuid tot 2004 niet bereikbaar zijn. Het parkeerterrein en de trimbaan zijn niet te gebruiken.

*

De parkeerterreinen aan het groot en klein Karreveld zijn met ingang van 1 maart a.s. afgesloten voor grote voertuigen. De afsluiting is geregeld door middel van slagbomen en portalen.
*

Fietspad ten zuiden van de Plantageweg
is vanaf donderdag 15 maart is het afgesloten. Deze afsluiting duurt tot 30 april a.s.

Van de hiervoor vermelde werkzaamheden c.q. afsluitingen kunt u enige overlast ondervinden. Uiteindelijk zullen de wegen weer in prima conditie zijn voor de komende jaren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie