Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bodemkwaliteitskaart en bodembeheersplan in Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Bodemkwaliteitskaart en bodembeheersplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwijndrecht maken bekend dat zij hebben vastgesteld de bodemzoneringskaart, het bodembeheersplan en het Addendum zone `Oud Zwijndrecht' in bodemkwaliteitskaart en bodembeheersplan voor de gemeente Zwijndrecht. Dit definitieve besluit zal met ingang van 30 maart 2001 zes weken ter inzage liggen in het infocentrum van het gemeentehuis, Burgemeester de Bruïnelaan 45 te Zwijndrecht.

Bij het opstellen van de bodemzoneringskaart is het gemeentelijke grondgebied ingedeeld in een aantal zones, waarbinnen de bodem afgezien van lokale uitzonderingen een vergelijkbare milieuhygiënische kwaliteit heeft. Per zone geldt een aantal regels, beschreven ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie