Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: Inbraak auto

Datum nieuwsfeit: 30-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Fryslân 30-03-2001
Politieberichten van vrijdag 30 maart (07.00 - 13.00 uur)

Grou: inbraak auto
Tussen donderdag 20.30 uur en vrijdag 06.30 uur is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Roerdompstraat. Ontvreemd werd een autoradio. Het slot van de portier werd beschadigd. Aangifte is gedaan door een 21-jarige inwoner van Grou.

Grou: inbraak auto
Via het forceren van het linker portierslot is tussen donderdag en vrijdag ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Ghalinga. Ontvreemd werd een radio-cdspeler. Aangifte is gedaan door een 25-jarige inwoner van Grou.

Hallum: inbraak kantoor
Afgelopen nacht werd ingebroken in het kantoor van een fabriek aan de Doniaweg. De voordeur van het kantoor werd vernield. Uit de kantoren werden in totaal 16 computers weggenomen. De schade loopt in de tienduizenden guldens. Een 32-jarige inwoner van Hallum heeft aangifte gedaan.

Leeuwarden: vervelende telefoontjes
De afgelopen weken zijn in Leeuwarden enige tientallen mensen telefonisch benaderd door een man, die zich uitgeeft als een medewerker van het GAK. De man belt meestal in de avonduren en vraagt zijn `slachtoffers` allerlei gegevens over de woning en privé aangelegenheden. Het GAK laat weten dat men op deze manier nooit mensen benadert en zeker niet via de telefoon privé gegevens opvraagt. De politie adviseert dan ook de mensen, die op deze manier worden benaderd, geen gegevens door te geven en de verbinding te verbreken.

Leeuwarden: onder invloed
Vrijdag omstreeks 10.30 uur werd op de Oude Oosterstraat een bestuurder van een bromfiets gecontroleerd. De bestuurder, een 30-jarige inwoner van Leeuwarden, bleek gedronken te hebben. Bovendien vervoerde hij op zijn bromfiets een passagier die geen helm droeg. Toen de man werd aangehouden, ging hij door het lint en moest hij geboeid worden afgevoerd naar het bureau. Aan het bureau blies de man 410 ugl. Hij kreeg een rijverbod voor 3 uur. De passagier was een vrouw van 24 jaar uit Leeuwarden, Zij kreeg een bekeuring ter zake het niet dragen van een helm.

Bureau Voorlichting & PR, telefoon 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie