Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district lekstroom

Datum nieuwsfeit: 31-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 31-03-2001

Politiebericht Utrecht: district lekstroom, 12.15 uur
Woninginbreker op heterdaad aangehouden

NIEUWEGEIN Vrijdagmiddag belde een getuige naar de politie en meldde dat er ingebroken werd in een woning aan het Nijpelsplantsoen. Ter plaatse bleek dat de verdachte volgens getuigen nog in de woning aanwezig was.

De woning werd omsingeld. De 26-jarige verdachte zonder vaste woon of verblijfplaats probeerde via het balkon aan de achterzijde van de woning weg te vluchten. Bij het zien van de politie ging de man de woning weer in. Na enige tijd verscheen hij voor het raam van de woning en maakte kenbaar zich over te willen geven.

Omstreeks kwart voor twee werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau. Tijdens de fouillering kwamen een aantal gestolen creditcards uit de kleding van de verdachte. De man is in verzekering gesteld.

Toezichthouden

HOUTEN De politie heeft vrijdagavond toezichtgehouden rond het centrum. Er werden in totaal 16 bekeuringen uitgeschreven. Drie voor het negeren van een parkeerverbod, acht voor het parkeren op een plaats bedoeld voor laden en lossen, twee voor het niet gebruik maken van een parkeerschijf, een voor het voeren van het mistlicht, een voor het niet dragen van de verplichte helm en een voor het niet dragen van de verplichte autogordel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie