Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feest in speeltuin Stadspolders Dordrecht

Datum nieuwsfeit: 31-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
0100,0100,0100Feest in Speeltuin Stadspolders

Speeltuin Stadspolders aan de Meranti 50 in Dordrecht viert zaterdag 31 maart zijn blikken jubileum. De jongste speeltuin van Dordrecht bestaat dan zes-en- een-kwart jaar.

Het programma vermeldt uiteraard de nodige blikspelen, maar ook schminken, optredens van jongleur Youri, stoepkrijten, grabbelton, demonstraties street- en countrydance en doedelzakspelers. De toegang op deze feestdag, die van twaalf tot vijf uur duurt, is gratis.

Met de viering van het blikken jubileum wordt meteen het zomerseizoen geopend. Vanaf zaterdag is de speeltuin in ieder geval geopend op woensdag-, vrijdag en zaterdagmiddag. Op veler verzoek wordt bovendien een proef genomen met openstelling op zondagmiddag. Dat lukt nog niet iedere zondag, maar als de oranje vlag wappert is de speeltuin zeker open.

Speeltuin Stadspolders is een vrijwilligersorganisatie. Meer informatie staat altijd op de webstek van de speeltuin: www.speeltuin.dordt.nl.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie