Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bredase sportpenning uitgereikt

Datum nieuwsfeit: 31-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

02-04-2001

Bredase sportpenning naar de heer J. Schmidt:
Op zaterdag 31 maart ontving de heer J. Schmidt uit handen van wethouder M. Heerkens de sportpenning van de stad Breda. De heer Schmidt kreeg de sportpenning omdat hij zich gedurende een lange reeks van jaren heeft ingezet, en nog steeds inzet voor de Bredase sport.

De heer Schmidt vervulde sinds de jaren tachtig verschillende bestuursfuncties binnen voetbalclub NAC. Momenteel is hij daar de stuwende kracht achter het internationale jeugdtoernooi. Voor zijn gedreven inzet voor onder andere NAC ontving de heer Schmidt in 1999 een koninklijke onderscheiding.

In 1991 was hij medeoprichter van de Stichting Sportgala. Over de periode 1989-1993 was de heer Schmidt bestuurslid - belast met Public Relations - bij de toenmalige Sport Adviesraad. Begin jaren '90 initieerde hij de herstart van de Bredase voetbalkampioenschappen. Momenteel is de heer Schmidt bestuurslid van de Stichting Sportpunt en wederom belast met Public Relations. Vorig jaar was hij de aanjager van het wijkstraatvoetbaltoernooi in Breda.

Breda, 29 maart 2001

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie