Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verhuizing zorgloket gemeente Soest

Datum nieuwsfeit: 01-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

Verhuizing zorgloket

Vanaf 1 april 2001 is het zorgloket in de gemeente Soest gehuisvest in de hal van het gemeentehuis. Tot op heden is het loket gevestigd aan het Dalplein in het kantoor van de SWOS. Burgers kunnen bij het zorgloket terecht voor hulpvragen op het gebied van thuiszorg, verpleging, opname in verpleeg- en verzorgingshuis, woningaanpassing, rolstoelen, personenalarmering, maaltijdvoorziening, vervoersvoorzieningen voor gehandicapten enz.

De gemeente Soest wil in het kader van het project één-loket de dienstverlening aan de Soester burgers verbeteren. Met de verhuizing van het loket naar het gemeentehuis kan de bezetting van het loket tijdens de openingsuren (13.00 - 16.00 uur) worden gegarandeerd. Uitbreiding van de openingsuren is in de toekomst bovendien mogelijk. In alle overige Eemland-gemeenten is overigens het loket al in de gemeentehuizen gevestigd.

Nieuw adres per 1 april:

Gemeentehuis Soest
Raadhuisplein 1
Postbus 2000
3760 CA Soest

Tel. 035- 6093155.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie