Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening GGD web-site Zuid-Kennemerland

Datum nieuwsfeit: 01-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Haarlem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Opening GGD web-site

Vanaf 1 april. is de GGD Zuid-Kennemerland te vinden op het internet. Via het website-adres, www.ggdzuidkennemerland.nl, vindt u informatie over de diensten en produkten van de GGD. De GGD-site is ook te vinden via de site van de gemeente Haarlem, www.haarlem.nl, of via de Landelijke site van GGD www.ggd.nl.

De GGD Zuid-Kennemerland participeert in het internet-project van de landelijke vereniging van GGD-en. De deelnemende GGD-en hebben één basis web-site ontwikkeld om eenduidige informatie naar buiten te brengen en herkenbaar voor bezoekers te zijn. Daarnaast was er voor elke individuele GGD ruimte om de eigen huisstijl te voeren en de site te vullen met specifieke en regionale informatie.

Bezoekers kunnen informatie vinden over de produkten en diensten van de GGD, openingstijden en spreekuren. Naast informatie over o.a. tuberculose en soa/aids kunnen reizigers opzoeken of ze gevaccineerd moeten worden, waartegen en wat daarvan de kosten zijn. Ouders kunnen informatie vinden over de inentspreekuren voor DTP- en BMR-vaccinaties. Ook kan men artikelen over gezondheid en opvoeding downloaden.

De GGD web-site bevat ook een gezondheidsinformatiebank. Hierin staat informatie over gezondheidsonderwerpen varierend van veilig skaten tot veilig vrijen. De informatie kan via verschillende zoekingangen ontsloten worden. U kunt zoeken op onderwerp, doelgroep of door het intikken van een trefwoord.Via de GGD-site kunt u doorklikken naar andere relevante sites waaronder die van het Advies en meldpunt huiselijk geweld Haarlem en het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering.

28 maart 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie