Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Identiteit slachtoffers ongeval bij Vilt in Zd Limburg

Datum nieuwsfeit: 01-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 1-04-2001 Persbericht district Maastricht (JvK)

Valkenburg, identiteit slachtoffers ongeval bekend.

De identiteit van de slachtoffers van het ongeval met een personenauto zaterdagavond omstreeks 23.10 uur op de Rijksweg ter hoogte van Vilt is bekend. De bij het ongeval om het leven gekomen personen zijn een 18-jarige en een 19 jarige jongen uit Berg en Terblijt en een 18-jarige meisje uit Reijmerstok. Een 19-jarige vrouw uit Berg en Terblijt overleefde de klap en werd opgenomen in het Academisch ziekenhuis in Maastricht. Zij maakt het naar omstandigheden redelijk.

De politie is momenteel druk doende met een reconstructie van het ongeval. Daartoe werden sporen op de plaats van het ongeval veiliggesteld, metingen verricht en een en ander fotografisch vastgelegd. Teneinde een compleet beeld te krijgen van het gebeuren is de politie naarstig op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren danwel de bij het ongeval betrokken witte Honda Accord kort voor het ongeval nog hebben zien rijden. Zij worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie van Maastricht of Valkenburg.

De politie kreeg kort voor het ongeval een afzonderlijke telefonische melding over een achtervolging tussen twee personenautos op de Rijksweg Maastricht Valkenburg. Onderzocht wordt of deze melding in verband kan worden gebracht met de dodelijke aanrijding. Door de politie werd in de nabijheid van het ongeval een personenauto aangetroffen met aan de voorzijde lichte aanrijdings schade. Onderzocht wordt of dit voertuig bij het fatale ongeluk danwel bij eerder omschreven achtervolging betrokken is geweest. De beide inzittenden van deze auto, twee inwoners van Maastricht, zijn zaterdagavond aangehouden en ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie