Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Promotie: Vanilline geur- en smaakstof uit rode peper

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Wageningen Universiteit

vr 06-04-01 GRENZEN VERKENNEN VAN VANILLYL-ALCOHOL OXIDASE


tijd 13:30 uur
adres Aula, Gen. Foulkesweg 1, Wageningen
onderwerp Promotie ir. R.H.H. van den Heuvel
titel Exploring the limits of vanillyl-alcohol oxidase
promotor prof.dr. N.C.M. Laane (biochemie, i.h.b. de moleculaire enzymologie) (co)promotor Dr. W.J.H. van Berkel
informatie Stafafdeling Communicatie, Kristel Kleinhesselink, tel. 0317-482846
internet http://www.wau.nl/pers/00/058.html

Robert van den Heuvel heeft de mogelijkheden onderzocht om met behulp van het enzym vanillyl-alcohol oxidase industrieel waardevolle aromatische stoffen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie