Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 01-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 1-04-2001
Persbericht district Land van Cuijk

MAN OP A73 DOODGEREDEN

Zaterdagavond tegen middernacht is een nog onbekende man op de A73 door een auto geschept. De bestuurder van de auto, een 50-jarige man uit Katwijk, raakte ter hoogte van de afslag Cuijk plotseling iets of iemand. De man stopte, samen met een achteropkomende auto. Zijn auto was beschadigd, toen men in de berm ging zoeken kwam de politie ter plaatse. Die vond even later een man in de berm, die gezien zijn letsel, op slag dood moet zijn geweest. Vanmiddag werd bekend dat het om een 28-jarige man uit Nijmegen gaat. Iets eerder zaterdagavond had de politie al een melding gekregen dat er een man langs de snelweg liep. De bestuurder van de auto treft geen enkele blaam.

CUIJKSE JONGEREN BALDADIG IN TREIN

Vannacht heeft de spoorwegpolitie een 12-tal Cuijkse jongens in de laatste trein uit Boxmeer aangehouden, nadat ze enkele honderden meters voor het station Cuijk aan de noodrem hadden getrokken. Ook zijn enkele lichtbakken in de trein vernield. De groep, varierend in leeftijd van 15 tot 19 jaar jaar, is overgebracht naar het bureau. Daar bekende een van de jongens, een 18-jarige Nijmegenaar, aan de noodrem getrokken te hebben. Na verhoor zijn de jongeren weer in vrijheid gesteld.

PLANTEN UIT TUIN WEGGEHAALD

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn uit een pas aangeplante voortuin van een huis aan de Kempensbos in Sint Anthonis 24 planten (waarde 385 gulden) gestolen. De planten en boompjes waren er met een schop uitgehaald. Vrijdag is bij een huis aan de Jan van Cuijkstraat in Cuijk een rol kunstgras van het merk Ten Cate met een waarde van 3300 gulden weggenomen.

DIEFSTAL UIT GARAGE

Vrijdagavond hebben onbekenden uit de garage van een huis aan de Kleefkruid in Cuijk enkele kratten bier en een fiets gestolen. De fiets was een blauwe damesfiets van het merk Sparta, met een kinderscherm en een mandje.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie