Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dodelijke aanrijding in Posterholt, Limburg

Datum nieuwsfeit: 01-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Posterholt 1-04-2001 Posterholt - dodelijk verkeersongeluk

Posterholt dodelijke aanrijding

POSTERHOLT Een 38-jarige man uit Utrecht is zaterdagavond om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Zwarteweg. De politie zoekt de mogelijke veroorzaker van de aanrijding en vraagt getuigen zich te melden.

Het ongeluk gebeurd tegen halfacht, toen een 33-jarige automobilist uit Utrecht moest uitwijken voor een tegemoet komende auto die twee autos voor hem aan het inhalen was. Daardoor moest de man uit Utrecht uitwijken en kwam hij met zijn auto in de berm, vervolgens dwars op de rijbaan en werd daar aangereden door een tegemoetkomende 46-jarige automobilist uit Heerlen.

De auto waar het slachtoffer inzat kantelde en de inzittenden moesten door de brandweer worden bevrijd. Het slachtoffer is ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht en daar later in de nacht aan zijn verwondingen overleden. De beide chauffeurs zijn ook opgenomen in het ziekenhuis.

De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart en is op zoek naar de bestuurder van een rode personenauto die vlak voor het ongeluk enkele autos heeft ingehaald, alsmede naar de bestuurder van een witte personenauto die ook ingehaald is door de rode personenauto. Ook eventuele andere getuigen worden verzocht te bellen met 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie