Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord (laatste berichten)

Datum nieuwsfeit: 01-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 1-04-2001
Mediaberichten 1 april (laatste berichten)

Regio bestuurders onder invloed

ROERMOND Na een aanrijdinkje tussen twee personenautos op de Marsstraat bleek zaterdagavond een 45-jarige vrouw uit Roermond gedronken te hebben. Na een ademanalyse in het politiebureau kreeg de vrouw een rijverbod voor 12 uur, is haar rijbewijs ingevorderd en is er proces-verbaal opgemaakt.

BLERICK Bij een routinecontrole is zondagmorgen rond vier uur een 20-jarige man uit Blerick betrapt met teveel drank op achter het stuur. De politie controleerde hem op de Alberdingk Thijmstraat. Na een ademanalyse kreeg hij een rijverbod voor 4 uur en is er proces-verbaal opgemaakt.

BLERICK Het opvallende rijgedrag van een 40-jarige man uit het Portugese Albufeura deed andere automobilisten de meldkamer van de politie bellen. Zij zagen de man zondagmorgen ronde vier uur slingerend over de A67 rijden in de richting Venlo. Zowel de politie Brabant Zuid-Oost als de politie Limburg-Noord zochten naar de auto en troffen die op het knooppunt Zaarderheike aan. De bestuurder bleek na ademanalyse veel te veel gedronken te hebben en kreeg een rijverbod voor 7 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.

HELDEN Politiemensen zagen rond middrnacht van zaterdag op zondag een man in een auto zitten op de Carolusstraat. Hij bleek gedronken te hebben. De man kreeg een rijverbod voor 24 uur en zijn auto is gestald bij het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie