Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht district Eemland zuid, 12.00 uur

Datum nieuwsfeit: 01-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 1-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 12.00 uur
Baldadige jongen aangehouden

AMERSFOORT In de nacht van zaterdag op zondag om vier uur zag de politie tijdens een surveillance op de Columbusweg een jongen over het dak van een auto lopen. De 17-jarige jongen uit Amersfoort is aangehouden voor baldadigheid. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt. De auto raakte niet beschadigd.

Auto verliest zitbank

AMERSFOORT Zaterdagochtend om negen uur kreeg de politie de melding dat er een bankje op de snelweg A1 tussen de twee rijstroken lag. Het bankje is van een aanhangwagen afgegleden zonder dat de bestuurder, een 52-jarige man uit Ermelo, dat in de gaten had. Rijkswaterstaat heeft het bankje van de middenberm weggehaald en even later aan de aangeslagen bestuurder kunnen teruggeven.

Toezichthouden

AMERSFOORT Zaterdagmiddag tussen kwart over twee en drie uur heeft de politie toezicht gehouden rond winkelcentrum De Nieuwe Hof. Er werden drie bekeuringen geschreven voor het negeren van een stopverbod en twee voor het parkeren op de stoep.

Zaterdagmiddag heeft de politie toezicht gehouden op de Emiclaerhof. Er werden twaalf bekeuringen geschreven voor fout geparkeerde autos, vier voor het fietsen in een voetgangersgebied, twee bekeuringen voor het rijden zonder helm en twee voor het negeren van een geslotenverklaring.

Voetbalwedstrijdje loopt uit de hand

AMERSFOORT Zaterdagavond om acht uur was een 15-jarige jongen uit Amersfoort voetbal aan het spelen met een aantal jongens uit zijn buurt op een veldje aan de Beethovenweg. Op een gegeven moment begon een van de jongens hem, zonder aanleiding, te schoppen. Hij werd door een van de andere jongens op de grond gegooid. Hierop begonnen ze hem begonnen met zn drieën te schoppen en slaan. Ondanks het feit dat de jongen zich met zijn armen redelijk kon afweren, heeft hij toch flinke pijn aan zijn ribben en nieren overgehouden. De identiteit van de jongens is bekend en de politie heeft de zaak in onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie