Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht district Lekstroom, 11.45 uur

Datum nieuwsfeit: 01-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 1-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 11.45 uur
Krantenjongen sluit bewoonster buiten.

HOUTEN Een fanatieke krantenbezorger uit Houten bracht zaterdagmiddag de kranten in zijn wijk rond. Bij een adres aan de Duinmeer gooide hij de dikke zaterdagkrant door de bus. De krant kwam precies op de onderste grendel van de deur terecht.

De bewoonster die even bij de buurvrouw op visite was heeft de hulp van de politie ingeroepen toen zij merkte dat zij door de krant was buiten gesloten. Na wat behendige handelingen van de agenten kon de vrouw na een uur haar woning weer in.

Vernieler aangehouden

NIEUWEGEIN - Zaterdagnacht kreeg de politie een melding dat een man op de Muiderschans auto`s aan het vernielen was. Ter plaatse trof de politie een 28-jarige man uit Nieuwegein aan. De man stond naast een auto waarvan hij de ruiten had ingeslagen en vernielingen aan de lak had aangebracht.

Op het moment dat de agenten de man wilde aanhouden ging hij zich recalcitrant gedragen en gingen omstanders zich met de aanhouding bemoeien. Uiteindelijk lukte het de politie de man aan te houden en over te brengen naar het bureau. Tijdens de rit naar het bureau en in het bureau verzette de man zich hevig.

Het is nog niet bekend hoeveel auto`s de man heeft vernield.

Aanrijding letsel

NIEUWEGEIN Op de Batauweg vond zaterdagnacht een aanrijding letsel plaats. Een 52-jarige bestuurder uit Nieuwegein reed omstreeks tien voor twee met zijn auto over de Batauweg. Ter hoogte van het kruispunt Batauweg met het Kasteeldrift had de bestuurder de middenberm geraakt waarna de auto doorschoot en tegen een middengeleiderpaal en daarna tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam.

Een toevallig passerende ambulance heeft eerste hulp aan het 52-jarige slachtoffer geboden. De man werd met een hoofdwond overgebracht naar het Antonius ziekenhuis in Nieuwegein.

Omdat de adem van het slachtoffer naar alcohol rook zal de politie nog nader onderzoeken of de aanrijding mogelijk het gevolg is geweest van het rijden onder invloed.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie