Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord

Datum nieuwsfeit: 01-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 1-04-2001
Mediaberichten 1 april (13.00 uur)

Echt diefstal marmer

ECHT Uit een loods aan de Havenweg bleek zaterdagmorgen 280 vierkante meter marmer met een waarde van ruim vijfentwintigduizend gulden te zijn gestolen. De onbekende daders moeten daarbij gebruik gemaakt hebben van een vrachtauto en een heftruck of iets dergelijks om al dat marmer te laden. Hoe de daders op het afgesloten terrein en in de loods zijn gekomen wordt nog door de politie onderzocht.

Venlo snelheidscontrole

VENLO Bij een snelheidscontrole op de Weselseweg heeft de politie zaterdag rond de middag 146 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 60 km/u. Van de 1108 voorbijgangers was de hoogste snelheid 93 km/u.

Roermond vernielers aangehouden

ROERMOND De politie heeft zaterdagavond twee mannen van 35 en 34 jaar uit Roermond aangehouden op verdenking van het plegen van verschillende vernielingen. Politieagenten in burger zagen hoe eerst een van de twee op het Stationsplein een bierglas kapot gooide. Vervolgens werd op de Kloosterwandstraat de ruit van de ruimte waar een pin-automaat staat ingetrapt. Waarna op de Bakkerstraart een lantaarnpaal is afgebroken. Hierop rende het tweetal weg waarbij nog een fiets werd vernield. Even later zijn de twee mannen door de politie aangehouden en ingesloten. Ze zijn inmiddels verhoord en na het opmaken van een proces-verbaal zondagmiddag weer in vrijheid gesteld. Beide mannen zeiden spijt te hebben van hun gedrag dat is veroorzaakt door teveel alcohol.

Roermond - Diefstal auto met geweld

ROERMOND Een 38-jarige vrouw uit Roermond is gewond geraakt toen zij zaterdagmiddag probeerde de diefstal van haar auto te beletten. De vrouw kwam net bij haar op de Roersingel geparkeerde auto aan toen zij zag hoe twee onbekende mannen daarmee weg wilden rijden. Door het geopende portierraam pakte zij het stuur vast om zo te voorkomen dat de auto wegreed. Hierop deed de man achter het stuur het raam dicht waardoor de vrouw klem kwam te zitten en reed de man weg waarbij hij de vrouw meesleepte. Wat later ging het raam weer open en viel de vrouw op de grond. De vrouw is daarop naar het ziekenhuis gebracht. De autodieven reden weg en lieten haar achter op de parkeerplaats. Doordat de vrouw werd meegesleurd liep zij letsel op over haar hele lichaam. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden op telefoonnummer 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie