Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Seizoenstart Bezoekerscentrum De Boswerf te Zeist

Datum nieuwsfeit: 01-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zeist

Seizoenstart Bezoekerscentrum De Boswerf

Bezoekerscentrum De Boswerf is vanaf 1 april a.s. weer geopend voor iedereen. Ook dit jaar staan er weer tal van activiteiten op het programma. Zo gaat het seizoen weer van start met de feestelijke voorjaarsmarkt. Daarnaast worden er in de mei- en herfstvakantie diverse kindermiddagen georganiseerd, welke in het teken staan van een seizoensgebonden knutselactiviteit. Is een van uw kinderen jarig? Bij de Boswerf kunt u er een bijzonder verjaardagspartijtje van maken en geeft u er meteen een educatief tintje aan!

Ook dit jaar kunt u in het gebouw weer een mooie expositie vinden. Deze tentoonstelling genaamd "Over Bos en Heuvelrug" neemt u mee naar de barre ijstijd en het verleden van het Zeisterbosch. Verder heeft de Boswerf seizoensgebonden natuurpaden uitgezet. Deze wandelroutes nemen u mee langs de mooiste plekjes in het Zeisterbosch, en als u wilt kunt u ook nog met een ervaren natuurgids op pad. Op elke derde zondag van de maand wordt er namelijk een excursie georganiseerd onder leiding van een gids van het IVN.

Het bezoekerscentrum De Boswerf is vanaf 1 april t/m 28 oktober 2001 geopend. Dit jaar zijn de openingstijden zelfs verruimd en kunt u van dinsdag- t/m vrijdagmiddag én zondagmiddag van 12.00 tot 16.30 uur een bezoekje brengen. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Marlou Bours, tel. (030) 69 90 254.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie