Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Hilversum

Datum nieuwsfeit: 02-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Wegwerkzaamheden komende week
De week van 2 april 2001

Komende maandag en dinsdag worden op de kruising Schoolstraat/Koninginneweg vooruitlopend op de herinrichting van de Koninginneweg voorbereidende werkzaamheden verricht. Die twee dagen is vanaf de centrumkant geen autoverkeer mogelijk over de kleine spoorbomen.

In het Noordse Bosje starten maandag de herinrichtingswerkzaamheden in het gebied Bussumerstraat e.o. De eerste weken is de normale aanrijroute van de City-Parking via de Minister Hartsenlaan geblokkeerd. Autoverkeer richting City-Parking wordt omgeleid via de Bussumerstraat.

Voor de aanleg van het foetspad in de Krugerbocht blijft op de Bussumergrintweg/Krugerweg de helft van de rijweg nog gedurende anderhalve week afgesloten. Autoverkeer vanuit `s-Graveland en vanaf de Geert van Mesdagweg wordt omgeleid via de route `s-Gravelandseweg-Trombergerweg-Jacobus Pennweg.
Verder wordt gewerkt

* in de Orchideestraat, vervanging riool en herinrichting (tot eind april)

* in de Kievitstraat tussen de Vinkenstraat en het Jac. P. Thijsseplein (tot eind maart)

* in de Eksterstraat en Mezenstraat (aanbrengen definitieve verharding tot half mei)

* en op de ventweg van de Lorentzweg tussen de Van de Sande Bakhuyzenstraat en de Kamerlingh Onnesweg (vervanging riolering tot half april)

Goed nieuws over de rotonde Utrechtseweg/Noodweg. In de loop van de volgende week wordt de Noodweg weer op de Utrechtseweg wordt aangesloten, zij het tot de voltooiing van de rotonde (eind april) met een verkeerslichtinstallatie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie