Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KAS benoemd tot General Clearing Member Euronext Paris

Datum nieuwsfeit: 02-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: KAS-Associatie
Zoek soortgelijke berichten
KAS-Associatie

Persbericht 2 april 2001

KAS benoemd tot General Clearing Member Euronext Paris

KAS-Associatie is toegelaten als General Clearing Member bij Clearnet S.A. France, het clearing instituut voor de Franse beurs. Hiermee is KAS General Clearing Member voor de Franse cash- en derivatenmarkt. Dit betekent voor Nederlandse en internationale cliënten dat zij op alle Euronext beurzen kunnen handelen en daarbij kunnen volstaan met één clearing-instituut voor de Nederlandse, Belgische en vanaf juli ook de Franse markt. Deze dienstverlening biedt KAS ook al op de Londense markten aan. KAS biedt hiermee als eerste bank in Europa multi-market clearing diensten aan via één platform. De cliënten van KAS hebben bovendien het voordeel dat zij met slechts één manier van rapportage en marginberekening te maken hebben, in plaats van met drie verschillende wijzen.

Met de status van General Clearing Member op Euronext Parijs, ligt KAS op schema met de invulling van de Europese strategie. Deze Europese strategie van KAS is gericht op het bieden van 'securities services' op alle belangrijke Europese markten zonder daar fysiek aanwezig te zijn. Profiel KAS-Associatie De krachtig groeiende KAS-Associatie is een solide en gespecialiseerde Europese bank voor effectendiensten.

Profiel KAS-Associatie
De krachtig groeiende KAS-Associatie is een solide en gespecialiseerde Europese bank voor effectendiensten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie