Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verlaging paspoortleges in Zeeburg

Datum nieuwsfeit: 02-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stadsdeel Zeeburg
Zoek soortgelijke berichten
Stadsdeel Zeeburg

Verlaging paspoortleges

Vanaf 2 april 2001 worden de paspoortleges met fl. 27,50 verlaagd. In plaats van fl. 120,- betaalt u slechts fl. 92,50. Deze prijsverlaging is een gevolg van het besluit van de ministerraad de rijksleges te verlagen.

Mocht u een nieuw paspoort nodig hebben dan kan het daarom de moeite lonen om te wachten met aanvragen tot na 1 april. Heeft u het paspoort niet direct nodig dan adviseren wij u echter om niet in de eerste week van april te komen omdat het dan naar verwachting drukker zal zijn dan anders. U moet dan ook rekening houden met langere wachttijden dan u normaal gesproken in Zeeburg gewend bent. U kunt uw paspoort ook online aanvragen.

Nieuw fraudebestendig paspoort
Daarnaast wordt op 1 oktober 2001 het nieuwe fraudebestendige paspoort geïntroduceerd. Omdat de productie en afgifte van dit paspoort extra gemeentelijke kosten met zich meebrengt, verwachten wij dat op 1 oktober 2001 de prijs weer zal stijgen.

Bovendien zal het paspoort dan niet meer klaar-terwijl-u-wacht kunnen worden gemaakt. Naar verwachting moet u er rekening mee houden dat na
1 oktober 2001 u een week moet wachten alvorens u het nieuwe paspoort tot uw beschikking heeft.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie