Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Consumentenbond wil apart schap voor gezondheidsmiddelen

Datum nieuwsfeit: 02-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Consumentenbond

Consumentenbond introduceert apart winkelschap

Op Huishoudbeurs inzake functionele voedingsmiddelen

Voedingsmiddelen die claimen een gezondheidsbevorderende werking te hebben, dienen in een apart schap te staan. Deze middelen zijn namelijk niet voor elke consument geschikt. Dit stelt de Consumentenbond in het teken van de campagne 'Functionele Voedingsmiddelen, Functie of Fictie?'. Op de Huishoudbeurs presenteert de Consumentenbond deze week een apart koelschap.

Functionele voedingsmiddelen zijn producten met een mogelijk toegevoegde waarde voor de gezondheid of lichaamsfuncties. Ze zijn te herkennen aan claims als 'cholesterolverlagend', 'weerstandverhogend' of 'goed voor de botten'. Deze voedingsmiddelen zijn echter niet geschikt voor elke consument. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie