Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conferentie over terugdringen ziekteverzuim en WAO

Datum nieuwsfeit: 02-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Logo Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Ministerie van Sociale Zaken

19 maart 2001 Nr. 01/044

Conferentie over terugdringen ziekteverzuim en WAO

Op maandag 2 april 2001 vindt in Den Haag het congres De WAO: van risicos naar kansen plaats. Het congres is een vervolg op de in november vorig jaar verschenen Sectoranalyse WAO. Uit deze analyse blijkt dat het risico voor werknemers om arbeidsongeschikt te worden per bedrijfstak sterk verschilt. Bovendien is duidelijk geworden dat het ziekteverzuim soms met eenvoudige middelen sterk kan worden verlaagd.

Tijdens het congres worden door werkgevers oplossingen aangereikt om ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid terug te dringen. Dit zal gebeuren aan de hand van de presentatie van een aantal projecten die al hebben geleid tot minder verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Het congres wordt georganiseerd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en vindt plaats in de Dr. Anton Philipszaal, Spuiplein 150 in Den Haag. De aanvang is om 14.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie