Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regiopolitie Drenthe: aanrijding in Emmen

Datum nieuwsfeit: 02-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Maandagmorgen 2 april 2001
10:12 maandag 2 april 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875
(Piket en persvorlichting tot donderdagmiddag)

EMMEN
Aanrijding veroorzaakt met drank op
Zondagavond rond 21.30 uur veroorzaakte een 27-jarige vrouw uit Emmen een aanrijding op de Nassaulaan. Daarna had ze de auto laten staan en was weggelopen, het centrum in. De inmiddels gewaarschuwde politie trof haar even later aan. De vrouw werd aangehouden en kon daarna blazen in het politiebureau. Bij de ademtest bereikte ze 600, ruim 1,35 promille. Haar rijbewijs is ingevorderd, en ze kreeg een snelrechtdagvaarding uitgereikt.

VRIES
Auto-inbraken
Zaterdagnacht is ingebroken in drie autos. Aan de Mezenstraat raakte een 25-jarige man uit Vries zijn autoradio kwijt. Het bijbehorende frontje, dat in het dashboardkastje lag, is ook weg. Aan de Meeuwenlaan overkwam een evenoude man hetzelfde. Dus ook de radio, inclusief frontje, weg.
Op de Holtenweg is ingebroken in de auto van een 30-jarige man. Hij raakte een life-hammer kwijt, en zijn radio-cdspeler. In alle gevallen zijn de portiersloten geforceerd.

EMMEN
Woninginbraak
Zondagavond is ingebroken in een woning aan de Deverbrink. Om binnen te komen is een slaapkamerraam op de begane grond opengebroken. De 42-jarige bewoonster mist een tv en een radio-cdspeler.

DALEN
Inbraak winkel
Zaterdagnacht is ingebroken in een slijterij aan De Waag. Om binnen te komen werd een deur opengebroken. Uit de winkel is een grote hoeveelheid sterke drank gestolen, en een koeltap ter waarde van 1200 gulden.

EMMEN
Verdachte vernieling aangehouden
Zondagnacht tegen 2.00 uur kreeg de politie een melding vanaf de Warmeerweg, dat twee jongens tegen geparkeerde autos trapten. De politie trof de twee even later aan in de buurt. Het bleek dat een van hen, een 18-jarige Emmenaar, tegen vier autos had aangetrapt. Hij is aangehouden, en zal maandag worden verhoord.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie