Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Utrecht: district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 02-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 2-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 10.30 uur
Aangehouden man bekent inbraken bakwagens

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG De 31-jarige inwoner van Bunschoten/Spakenburg, die vorige week donderdag op heterdaad was aangehouden voor inbraak bij een tankstation, heeft tijdens verhoor nog een aantal inbraken in bakwagens bekend. Hij haalde geld uit de bakwagens. De omvang van de buit is nog niet bekend. De man zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Dode man aangetroffen

SOEST Maandagochtend omstreeks half zeven zag een passant een man op straat liggen op de Anthonie van Leeuwenhoeklaan in Soest. De man gaf geen teken van leven. De passant waarschuwde de politie.

Het inmiddels gearriveerde ambulancepersoneel constateerde dat de man was overleden. Uit onderzoek bleek het slachtoffer een 54-jarige inwoner van Soesterberg te zijn. De politie sluit niet uit dat de man door een misdrijf om het leven is gebracht.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie