Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NS Internationaal verkoopt online tickets

Datum nieuwsfeit: 02-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

NetGate ontwikkelt primeur voor NS Internationaal: online ticket verkoop voor particuliere reizigers naar diverse buitenlandse bestemmingen

Zaandam, 2 april 2001

De Nederlandse Spoorwegen heeft onlangs een nieuwe kanaal voor ticketverkoop geopend op de NS website. De consument kan voorlopig treintickets kopen en bestellen voor 4 buitenlandse bestemmingen op bestelservice gedeelte van de website www.ns.nl/internationaal. Het is voor het eerst dat een NS klant online kan kopen, bestellen en betalen. De NS wil hiermee een extra verkoopkanaal en meer service bieden aan de internationale reiziger. Ook zakelijke gebruikers en bedrijven kunnen online tickets kopen en bestellen via dezelfde website.

NetGate realiseerde beide websites in opdracht van de NS Internationaal. De applicaties zijn uiterst gebruikersvriendelijk opgezet qua design en navigatie. Voorts is de applicatie schaalbaar en geschikt voor toevoeging van nieuwe bestemmingen. De online betalingen verlopen via Bibit en zijn Euro proof.

NetGate is sinds 1996 actief als full service Internetbureau. NetGate realiseerde eerder e-business oplossingen voor o.a. Amstel, Golden Tulip, Zwitser Leven, Koninklijke Nederlandse Munt e.v.a. (zie uitgebreide portfolio op www.netgate.nl)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Jan Lettinga van NetGate (T 075 - 6531000 of e-mail (jan.lettinga@netgate.nl)).

NetGate Creators of Solutions
tel 075-6531022 / fax 075-6148627
Provincialeweg 17, 1506 MA Zaandam
e-mail: (jan.lettinga@netgate.nl)
website: www.netgate.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie