Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PST distributeur van Elsa-producten

Datum nieuwsfeit: 02-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

PST distributeur van ELSA producten

Amstelveen, 2 april 2001 - PST, importeur en distributeur van computerrandapparatuur, is vanaf heden ook distributeur van de producten van ELSA. Dit betekent dat het assortiment van PST
- bestaande uit o.a. Kingston geheugen, ADI monitoren en harddisks - is uitgebreid met de grafische kaarten en monitoren van ELSA.

De grafische kaarten van ELSA zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met NVIDIA, de specialist op dit gebied. De mogelijkheden en eigenschappen van de kaarten sluiten nauw aan bij de eisen van uiteenlopende gebruikers die werken met 2D-, 3D- of multi-monitorapplicaties.

Ook de monitoren van ELSA voldoen aan de hoogste
gebruikersspecificaties, zowel technisch als op het gebied van ergonomie. Deze monitoren worden dan ook veelvuldig gebruikt in professionele omgevingen voor toepassingen zoals CAD/CAM of DTP.

De reeks monitoren van ELSA is een uitstekende aanvulling op de al langer door PST gevoerde ADI-monitoren, terwijl met de grafische kaarten van ELSA wordt voorzien in een kwalitatief hoogwaardige aansturing van de beeldschermen. PST kan hiermee aan de wensen van alle typen computergebruikers voldoen.

ELSA
Elsa is wereldwijd fabrikant van grafische kaarten, monitoren en netwerkproducten. Met vestigingen in Duitsland, de VS, Taiwan, Japan, maar ook in de UK, Frankrijk, Italië, Spanje, Zweden en België voorziet ELSA haar partners van kwalitatief hoogwaardige producten. ELSA werd opgericht in 1980 en telt momenteel meer dan 700 werknemers. Sinds juni 1998 wordt het aandeel van ELSA AG verhandeld op de Neuer Markt (WKN 507 360) van de beurs van Frankfurt in Duitsland.

Peripheral Systems Technology B.V.
PST b.v. is importeur en distributeur van computerproducten voor desktop pc's, servers, workstations en notebooks. Het assortiment bestaat onder andere uit geheugenuitbreidingen (o.a. Kingston, ValueRAM), harddiskoplossingen (o.a. StorCase en PlusDrive), monitoren (o.a. ADI en ELSA), grafische kaarten (ELSA) en standaard harddisks. De producten uit het assortiment worden via een uitgebreid netwerk van dealers op de markt gebracht. Mede door jarenlange ervaring op de Nederlandse markt garandeert PST kennis van de producten, de techniek en de markt. Daarnaast biedt zij goede bereikbaarheid, snelle feedback en korte levertijden.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie