Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlopig geen herten in Hertenkamp Den Haag

Datum nieuwsfeit: 02-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

2001-04-02: Voorlopig geen herten in Hertenkamp

Voorlopig verblijven er geen herten in het Hertenkamp in het Zuiderpark.Vanwege de renovatie van het Zuiderpark en het Hertenkamp zijn de herten enkele jaren geleden tijdelijk verhuisd naar een bedrijf buiten de stad. Deze herten waren te oud om nog terug te keren naar het hertenkamp. Zij zouden hun oude dag op het bedrijf kunnen doorbrengen. Hier waren ook al vijf jonge herten aanwezig, die de oude herten konden vervangen. Zij zouden in de loop van het voorjaar naar het Hertenkamp komen.

Helaas zijn alle herten op dit bedrijf recentelijk geruimd vanwege de mond- en klauwzeerbesmetting. Bovendien mag er voorlopig geen transport van herten plaatsvinden. Zodra transport weer mogelijk is, gaat de dienst Stadsbeheer op zoek naar vijf nieuwe herten. Daarnaast wordt het Hertenkamp op een aantal punten aangepast om het onderkomen beter geschikt te maken voor het verblijf van de herten.

2 april 2001

last update: 2 april 2001 ;pag.: 6629; auteur: 112 2 april 2001 - pag. 6629 - 112

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie