Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tijdelijke afsluiting Voorweg Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 02-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Tijdelijke afsluiting Voorweg, ter hoogte van de westelijke rijbaan Meerzichtlaan

Vanaf maandag 2 april tot en met vrijdag 6 april aanstaande wordt begonnen met de aanleg van een verkeersdrempel in de Voorweg ter hoogte van de westelijke rijbaan van de Meerzichtlaan.

Hierdoor is het niet mogelijk om de Voorweg (het gedeelte ten westen van de Meerzichtlaan) in bovenstaande periode, komende vanaf de Meerzichtlaan, in te rijden. Doorgaand verkeer op de Meerzichtlaan is gewoon mogelijk. In deze verkeersdrempel wordt het doorgaande fietspad, dat loopt langs de westelijke rijbaan van de Meerzichtlaan, geïntegreerd.

Omleidingsroute
De omleiding, via de Amerikaweg, wordt aangegeven middels verkeers-/tekstborden. Scooters en (brom-) fietsers kunnen de plaats van de werkzaamheden lopend passeren.
Deze werkzaamheden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

Voor informatie over de werkzaamheden kunt u terecht in de wijkpost Meerzicht, bereikbaar onder telefoonnummer (079) 346 9003.Gemeente Zoetermeer © March 2001

Last update: 27 March 2001 (10:16)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie