Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Martinair start vluchten op Miami

Datum nieuwsfeit: 02-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Martinair

MARTINAIR LOVES MIAMI

SCHIPHOL, 2 april 2001 - Vandaag is de Amerikaanse luchtvaart-maatschappij Northwest (partner KLM) gestart met een dienstregeling naar Miami, Florida. Luchtvaartmaatschappij Martinair, die al jaren een directe verbinding met Miami onderhoudt, laat het er niet bij zitten. Martinair President Aart van Bochove en Hoofd Verkoop Nederland Jan-Willem Siebers trokken vandaag, maandag 2 april, het land in om het startschot voor een grootscheepse promotiecampagne te geven. De boodschap is duidelijk: Martinair houdt van Miami en is van plan te vechten om haar positie op deze bestemming te behouden.

Martinair richt zich primair op de vakantiereiziger en profileert zich als "de leukste lijndienst naar Florida". De airline voegt de daad bij het woord en verrijkt de Inflight Service van 1 mei tot en met 30 juni 2001 met extra speelse elementen. Zo worden passagiers aan boord ontvangen met een Funny Sun Cocktail, worden er tijdens de vlucht niet minder dan drie recente top speelfilms vertoond, ijsjes verstrekt en zijn er vele leuke surprises (in samenwerking met Walt Disney Resorts in Florida) voor de kinderen.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie