Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unisys toont op internetconferentie beveiligingssysteem

Datum nieuwsfeit: 02-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Geachte redactie,

Op maandag 2 april introduceert Unisys tijdens een internetconferentie de Unisys Security Architecture. Ian Price, Vice-President EMEA van Unisys, zal de mogelijkheden en kenmerken van deze veelomvattende beveiligingsoplossing voor e-business-bedrijven toelichten.

Een onderzoek van de FBI onder Fortune 1000-bedrijven wees uit dat beveiligingsgerelateerde incidenten in het jaar 2000, vergeleken met 1999, met 79 procent zijn gestegen . Vorig jaar werden 17.672 incidenten geregistreerd. 37 procent van de respondenten gaf aan dat een groot aantal bedreigingen van binnenuit het eigen bedrijf kwam. Unisys biedt met de Security Architecture een oplossing voor de beveiliging van e-business. De ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie