Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Quova neemt Newconomy-participatie RealMapping over

Datum nieuwsfeit: 03-04-2001
Bron: Newconomy
Zoek soortgelijke berichten
Newconomy

Amerikaans Quova neemt Newconomy-participatie RealMapping over (03-04-2001)

Newconomy (Euro.NM: NEWY), het netwerk van internetbedrijven, maakt bekend dat RealMapping, een in Amsterdam gevestigde vooraanstaande ontwikkelaar van internet geolocatie technologie en onderdeel van het Newconomy netwerk, volledig zal worden overgenomen door het Amerikaanse Quova, Inc., een vooraanstaand provider van internetinfrastructuur intelligentie services. De overname wordt geheel betaald in aandelen Quova. Na deze transactie zal het belang van Newconomy in Quova ongeveer 0,7% zijn.

Quova is een Amerikaanse internetonderneming, die internet infrastructuur intelligentie services levert aan e-commerce sites, content providers en online adverteerders. Quova is opgericht in januari ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie