Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Over-Betuwe

Datum nieuwsfeit: 03-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Over Betuwe


Politiebericht Over-Betuwe

Dinsdag, 3 april 2001

Proces-verbaal voor rijden onder invloed

Op dinsdag 3 april werd om 01.15 uur een bestuurder van een personenauto gecontroleerd. De 67-jarige inwoner van Huissen bleek te veel gedronken te hebben: hij blies 1.50 promile. Ook bleek hij te rijden tijdens een ontzegging. De auto werd in beslag genomen en tegen de man zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Aanrijding met letsel in Andelst

Op maandag 2 april omstreeks 11.00 uur heeft op de Jaffastraat te Andelst een aanrijding plaatsgevonden tussen een politieauto en een bromfietser. De bromfietser, een 16-jarige inwoner van Andelst, viel de agenten op omdat hij zonder helm reed. Om de bromfietser staande te houden zijn zij de bromfiets achterna gereden. De bromfietser remde vervolgens plotseling. De politieauto kon niet meer op tijd tot stilstand worden gebracht, waarop de bromfietser van achter werd aangereden. De bromfietser is met ernstige verwondingen in het ziekenhuis opgenomen. Omtrent de toedracht van de aanrijding wordt verder onderzoek ingesteld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Over-Betuwe
Postbus 88, 6660 AB Elst
Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie