Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Contract voor gesponsorde basketbalborden in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 03-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

2001-04-03: Contract voor gesponsorde basketbalborden

Burgemeester en Wethouders stellen, op initiatief van wethouder Stolte, voor een contract af te sluiten om op bestaande locaties in de openbare ruimte gesponsorde, vandalisme-bestendige basketbalborden te plaatsen. Hiervoor wordt een Ballboardcontract aangegaan met Hillenaar Outdoor Advertising. Naast het plaatsen van de borden zorgt Hillenaar ook voor het schilderen van speelveldbelijning, regelmatige controle van de locaties op veiligheid en staat van onderhoud en herstelt eventuele schade. Door het organiseren van extra activiteiten zal Hillenaar het gebruik van basketbalvelden onder de jeugd stimuleren. Het contract geldt voor een periode van vijf jaar.

Het aangaan van dit contract in ruil voor reclame op de basketbalborden, heeft een aantal voordelen. Het zorgt voor een verbetering van de staat en het aanzicht van de basketbal-voorzieningen, de gebruikswaarde zal toenemen en het is een extra stimulans voor de jeugd de voorzieningen te gebruiken. Bovendien zullen de kosten voor beheer en onderhoud voor de gemeente afnemen.

In eerste instantie gaat het alleen om bestaande basketballocaties van de dienst Stads-beheer. Op termijn worden ook een aantal sportterreinen en openbare schoolspeelpleinen aan het contract toegevoegd.

3 april 2001

last update: 3 april 2001 ;pag.: 6639; auteur: 77 3 april 2001 - pag. 6639 - 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie