Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nijmeghen vervangt aanpakkrant door rubriek GSB-aanpak

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gezamenlijke Aanpakkrant Nijmegen

04-04-2001 Rubriek GSB-aanpak vervangt Aanpakkrant NIJMEGEN - Eind vorig jaar verscheen het laatste nummer van de Gezamenlijke Aanpakkrant. Dit maandelijkse blad gaf nieuws uit de wijken over onderwerpen die te maken hebben met het grotestedenbeleid (GSB). Voortaan kunt u deze informatie maandelijks vinden in het Nijmeegse huis-aan-huisblad De Brug.

In het nummer van 4 april 2000 leest u over de wijkperspectiefplannen en over de Digitale Trapveldjes in Nijmegen. Deze informatie is niet beschikbaar via internet.

klik hier voor bezuinigingsdossier01-03-2001 Waar blijft de laatste Aanpakkrant? NIJMEGEN - Het allerlaatste nummer van de Gezamenlijke Aanpakkrant ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie