Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Den Helder 's middags gesloten

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

bijeenkomst voor personeel - gft eerder opgehaald

datum: 27 maart 2001

DEUREN GEMEENTE 4 APRIL 'S MIDDAGS DICHT

Volgende week woensdag, 4 april, zijn alle gemeentelijke diensten vanaf 14.30 uur gesloten. Niet alleen de medewerkers van het stadhuis, maar ook die van bijvoorbeeld de Brandweer, de dienst Welzijn aan de Polderweg, de Schouwburg, de Klantenservice van de Milieudienst en De Groene Poolster zijn dan in de schouwburg voor een bijeenkomst over de gemeentelijke reorganisatie. Overigens is de GGD in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg gewoon bereikbaar.

groene bakken vroeger buiten

Ook de mensen van Stadshygiëne wonen de bijeenkomst bij. Dit heeft gevolgen voor het ophalen van de GFT-bakken. De groene bakken die volgens schema op 4 april worden geleegd moeten die dag vóór 07.30 uur aan de weg staan. Wie dit niet doet loopt het risico *s avonds nog een volle bak aan te treffen. De GFT-bak wordt dan - gewoon volgens het schema - twee weken later geleegd

Laatst bijgewerkt: 28 March 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie