Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw lesprogramma gymvereniging D.E.S. uit Elst (U)

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Elst (U), 9 maart 2001Gymvereniging D.E.S. uit Elst (U)
start 4 april met 2 nieuwe groepen:

STREETDANCE; een leuke, nieuwe manier van dansend bewegen voor de jeugd vanaf 9 jaar. Er wordt gestart met 1 groep, maar mocht de groep te groot worden, dan kunnen er evt. 2 groepen gemaakt wordenwaar/wanneer? In de Sportzaal aan de Irenestraat, elke woensdag van 18.00 - 19.00 uur

STEPS/BODYSHAPE; D.E.S. had tot eind vorig jaar een steps/aerobic groep, die helaas moest stoppen omdat er geen leiding te vinden was. Gelukkig kan deze groep nu weer opgestart worden! De naam is enigszins gewijzigd omdat aerobic vaak de indruk wekt dat dit nogal vlug en heftig gaat. Deze nieuwe groep is prima geschikt voor iedereen die nu eens op een vlotte en effectieve manier aan zijn conditie, spieren en/of figuur wil werken.
De lessen zijn op woensdag van 19.00 - 20.00 uur in de sportzaal aan de Irenestraat.

Beide lessen zullen worden gegeven door een gediplomeerde leider, Ivo van Os. Hij heeft vorig jaar het diploma Aerobic aan het SIOS behaald en is nu nog bezig met de opleiding Bewegings-Ageogie met als keuzevak Fitness. Het D.E.S.-bestuur denkt dat deze nieuwe groepen een hele leuke aanvulling zijn op de jazz- en gymlessen!

Lijkt het je leuk om hier meer van te weten, kom dan woensdag 4 april een proefles draaien!


Namens het bestuur van
Gymnastiekvereniging D.E.S.
Yvonne Riemsdijk
(06-51 987 790)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie