Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 4-04-2001
Persbericht district Land van Cuijk

FIETSER GEWOND

Een 18 jarige inwoner van Boxmeer is woensdagmorgen gewond geraakt toen hij op de Bakelgeertstraat in Boxmeer tegen een stilstaande auto fietste. Hij is met beenletsel naar het plaatselijke ziekenhuis gebracht. Hij bleek de auto niet gezien te hebben door de paraplu die hij voor zich hield.

AUTO GEDEELTELIJK UITGEBRAND

Op een parkeerterrein aan de Korte Oijen in Katwijk is dinsdagavond een old-timer, een Fiat 500, gedeeltelijk uitgebrand. De eigenaar wilde de auto starten nadat hij de accu opgeladen had. Tijdens het starten ontstond brand in het motorgedeelte. Hij zag kans de brand zelf te blussen, desondanks liep de auto grote schade op.

INBRAAK IN SPORTKANTINE

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een sportkantine aan de St. Annastraat in Cuijk. Onkenden kwamen het pand binnen nadat een ruit vernield was. De beheerder mist een kassa met daarin enkele sleutels en munten

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie