Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 4-04-2001 3e Persbericht 4 april 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Auto gestolen
Vanaf de Kalmoesstraat is woensdag tussen 15.00 en 15.30 uur een groene Mazda 626 met het kenteken GH-DS-13 gestolen.

Eindhoven: Verdachte van mishandeling en bedreiging aangehouden Op de Ruysdaelbaan is woensdagmiddag rond 16.45 uur een 33-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man wordt verdacht van het mishandelen en bedreigen van zijn aanstaande vrouw en schoonmoeder in een woning in de wijk Tongelre eerder die dag. Een mes, dat bij de verdachte werd aangetroffen, is in beslag genomen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Verdachte van inbraak auto aangehouden Op de Markt is woensdag rond 17.45 uur na een achtervolging een 18-jarige Eindhovenaar aangehouden. De Eindhovenaar wordt verdacht van een inbraak in een auto op de Kanaaldijk Noord kort daarvoor. Hij is ingesloten op het politiebureau voor verder onderzoek.

Eindhoven: Snelheidscontroles
Op de Korianderstraat zijn woensdagochtend tussen 8.00 en 11.10 uur 800 voertuigen op snelheid gecontroleerd. 13 bestuurders reden harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u.

Ook op de Beemdstraat werd woensdag tussen 11.40 en 14.45 uur op snelheid gecontroleerd. Van de 2.226 gecontroleerde voertuigen reden 135 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u.

Eindhoven: Man loopt weg als bekeuring wordt uitgedeeld Op de Willemstraat is woensdag rond 18.00 uur een 30-jarige Eindhovenaar aangehouden. De politie hield de man staande om een bekeuring uit te schrijven voor het ontbreken van een achterlichtunit van de auto waarin hij reed. De man liep echter weg toen de politie zijn naam wilde noteren. Onder hevig verzet is de man vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Bergeijk: Goederen gestolen
Vanaf een buitenterrein bij een woning aan de Witrijtseweg zijn tussen dinsdagavond 21.00 uur en woensdagmiddag 12.00 uur harpsluitingen, staalkabels, een hijsblok en hijsbanden met een totale waarde van bijna 1.500 gulden gestolen. Het is onbekend hoe de dader op het terrein is gekomen.

Mierlo: Inbraak in schuur
Uit een schuur behorende bij een woning aan de Brugstraat zijn tussen dinsdagavond 19.30 uur en woensdagochtend 8.00 uur twee fietsen, een compressor, twee boormachines, een freesmachine, een decoupeerzaag, een cirkelzaag, een soldeerbout, een schuurmachine en een gereedschapskist gestolen. De daders zijn op het erf gekomen door een poort van de ommuurde tuin open te breken. Vervolgens brak de dader de deur van de schuur open.

Valkenswaard: Bloembakken gestolen
Vanaf een terras van een perceel aan de Leenderweg zijn tussen vrijdagavond 22.00 uur en dinsdagavond 22.00 uur vijf betonnen bloembakken met planten met een nog onbekende waarde gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie